Despre noi

Premium Promotion SRL, fondata inca din anul 2014, activeaza in principal pe segmentul agentiilor de marketing online cu numerosi clienti cum ar fi Aromes Noirs, Best Tools si GreenTea. Incepand din anul 2019, Premium Promotion SRL  a lansat magazinul online propriu www.telefoanepremium.ro cu o gama variata de dispozitive Google, focusandu-se in special pe pietele din Romania si Grecia, acolo unde Google nu vinde direct.

De asemenea, ne-am decis sa comercializam doar dispozitive noi, sigilate, originale, nu second-hand! Le preluam direct de la producator si vindem direct catre clientii interesati, cu un adaos foarte mic, de bun-simt, oferind suport si garantie. Punem accent pe calitate si pe durabilitate, ne intereseaza ca toti clientii sa fie multumiti pentru a mentine imaginea pozitiva legata de dispozitivele Google, in conformitate cu linia trasata de producator. Daca in alte state telefoanele Google sunt la moda, in Romania sunt mai putin cunoscute si apreciate, motiv pentru care ne-am propus sa facem o campanie de promovare care sa aduca in atentia romanilor calitatea si avantajele acestor telefoane in comparatie cu Iphone, Samsung sau Huawei.

Gratie preturilor fara concurenta, a calitatii produselor si a faptului ca am mers pe satisfactia clientului, am reusit, astfel, anul trecut (2019), sa vindem un numar record de telefoane si accesorii atat in Romania, cat si in Grecia, depasind obiectivele stabilite initial si solicitand producatorului sa suplimenteze stocul alocat pentru noi.
Puteti comanda cu incredere de la noi intrucat ne focusam pe imaginea produselor si satisfactia clientului, nu doar in procesul de vanzare, ci si in perioada post-vanzare. Dorim ca toti clientii sa fie multumiti si sa ne recomande mai departe prietenilor, sporind astfel vanzarile prin recomandari.

COMPANIA PREMIUM PROMOTION SRL
CUI:  33892968 | J40 /14390 /2014
Sediu social: Str. Baltagului nr. 3, sector 5, Bucuresti.